Au rămas 3 zile! Înregistrează-te la prima cursă HellRun

hell_run_1000_ro_3_daysCursa de alergare pentru întreaga familiei în cinstea Halloween-ului va avea loc peste 3 zile, la grădina Botanică din Chişinău. În această sâmbătă, 29 octombrie, te invităm pe tine şi întreaga familie, să participați la cursa de 4 km – HellRun, organizatorii căreia sunt Sporter.md și Mama.md.  

Traseul, decorat cu multiple animaţii ” înfricoşătoare”, îi va  înveseli nu doar tinerii participanţi ai cursei de alergare, dar şi pe cei mai în vârstă. La punctele obişnuite de alimentare, sportivii vor fi surprinşi cu surprize plăcute. Neapărat să aduceţi “coşuleţele” pentru cadouri, căci veţi fi nevoiţi să luaţi o cantitate imensă de dulciuri.

Toți participanții trebuie să se înregistreze obligatoriu  pe site-ul hellrun.md și să creeze un look original pentru sărbătoarea ce urmează! Numărul participanţilor este limitat până la 1000 de persoane.

Nu are nici o importanță în ce costumație veţi alerga, contează ca aceasta să fie cât mai originală, neobişnuită şi înfricoşătoare. Vă puteţi masca într-un vampir, zombi, supererou, personaj din desenele animate, pirat, legumă, fruct sau orice un alt obiect.

Organizatorii HellRun vor premia trei dintre cele mai originale personaje, care vor fi selectate de către juriu, pentru locul 1, 2 şi 3.

Participând la cursă, veţi simţi spiritul Halloween-ului şi veţi primi o doză enormă de satisfacţie de la programul evenimentului. Va fi necesar să parcurgeţi toate punctele teribile, ce sunt amplasate pe întregul traseu al crusei – cei 4 km, să adunaţi o cantitate enormă de dulciuri şi pur şi simplu, să vă relaxaţi alături de familie într-o atmosferă de sărbătoare.

Participarea la competiţii este contra cost – 50 de lei (se achită în zona de start de la 18:00). Timpul desfăşurării evenimentului – 18.00 – 22.00. Startul competiţiei va fi dat la 20:00.

Mai multe detalii despre eveniment veţi afla din următoarea înregistrare video: