Ceaiul Tess – partenerul Naturalis HellRun 2017

560-hellrun-partner-tess-eng

Marca comercială Tess a devenit partenerul Naturalis HellRun 2017, care se va desfășura pe 28 octombrie în Grădina Botanică.

De asemenea, toți participanții și oaspeții Naturalis HellRun 2017 vor putea procura o cană de ceai natural Tess, care o veți putea găsi în Food Zone.

Ceaiul TESS posedă un sortiment larg, rețete exclusive de amestecuri de ceai, compoziții de ceai originale, ce folosesc doar ingrediente naturale. Colecțiile mărcii includ: sorturile clasice de ceai verde și negru, compoziții originale cu fructe, pomușoare, ierburi, flori și condimente, dar și ceaiuri de fructe sau de plante care nu conțin cafeină.

tess

Toate sorturile sunt prezentate atât sub formă de frunze, cât și în pachețele de unică folosință. Ceaiul TESS folosește doar plantele crescute pe plantațiile din Ceylon, China și Kenia.

Vă reamintim că la data de 28 octombrie se va desfășura cea de-a doua ediție a cursei costumate pentru întreaga familie, HellRun. Prima ediție a avut loc pe 29 octombrie 2016 și a adunat în jur de 300 persoane.