Cele mai înfricoșătoare povești de Halloween

tmb_146818_1657

Noaptea de Halloween este însoțită de zeci de povești de groază. Unele au la bază istorii reale, altele sunt legende transmise din generație în generație, însă toate au în centrul atenției fantome, monștri, fenomene supranaturale și scene înfiorătoare. Unii după ce află aceste istorii nu pot dormi liniștit noaptea sau se tem să rămână în întuneric. Așa că, aveți grijă, pentru că în continuare am selectat câteva povești cu adevărat înspăimântătoare.

Noaptea de Halloween în cimitir

khellouin-prividenie-kladbishche-mistika-letuchaia-mysh

 

Una dintre legende spune că orice om care merge în cimitir la miezul nopții de Halloween poate să vadă fantome, însă va trebui să plătească pentru aceasta cu propriul suflet. Într-o astfel de noapte, un grup de prieteni a hotărât să vadă dacă legenda est adevărată. Au mers în cimitir, însă unul dintre ei nu a îndrăznit să meargă printre morminte și a hotărât să   rămână la intrare. Ceilalți băieți au început să alerge prin cimitir făcând haz de faptul că nu se întâmplă nimic și o bună bucată de timp într-adevăr totul părea o glumă. La un moment dat, băiatul rămas în afara cimitirului i-a văzut pe ceilalți îndreptându-se spre el cu niște ochi mari și ieșiți din orbite. A început să țipe, iar oamenii care locuiau în apropierea cimitirului l-au auzit și i-au venit în ajutor. Când au ajuns, băieții erau morți, iar cel care rămăsese în afara cimitirului a amuțit și nu s-a putut afla nici până azi ce se întâmplă, de fapt, în cimitir în noaptea de Halloween!

  1. Legenda lui Chucky, păpuşa blestemată
  2. chucky-childs-play-750-300

Chucky, păpuşa blestemată, înfricoşătoare şi ucigaşă, care apare în numeroase filme de groază şi de Halloween, îşi are originea într-o legendă urbană americană bazată, se pare, pe fapte reale. Se presupune că aceasta îi aparținea lui Eugene Robert Otto și i-a fost dăruită când avea şase ani de servitoarea din casa părinţilor săi, despre care se spunea că practica magia neagră, voodoo! Deşi părea să fie o păpuşă obişnuită din cârpă, ea a dat naştere unor evenimente stranii şi terifiante. Aceasta apărea la picioarele băiatului atunci când el dormea și îi răvășea întreaga cameră, înfiorându-l. Părinţii lui Eugene auzeau frecvent cum băieţelul lor vorbea cu păpuşa, primind nişte răspunsuri pe o voce total diferită. Păpușa ar fi terorizat mai mulți copii, până la urmă fiind dată afară, iar în prezent este găzduită la muzeul East Martello Fort, unde vizitatorii curioşi din toată lumea vin să o vadă.

Kuchisake Onna

5Ry58GtFIHQ

Acesta este numele unei legende urbane din Japonia care înseamnă “femeia cu gura tăiată”. Povestea a început să circule începând cu anul 1970, atunci când o femeie fantomatică, cu gura tăiată până la urechi, care avea faţa acoperită de o mască medicală, bântuia străzile. Potrivit legendei, ea aşteapta până când un copil se plimba singur pe stradă ca apoi să îşi dea jos masca şi să îl întrebe dacă este frumoasă sau nu. Dacă spune nu, este ucis pe loc, dacă spune da, fantoma îl va face să semene cu ea.

 

Nu se știe dacă istoriile sunt reale sau dacă trăiesc doar în imaginația autorilor, însă acestea ne fac să privim în spate cu frică. Dacă vreți să petreceți o seară condimentată cu astfel de senzații, dar totodată să vă simțiți în siguranță și să vă distrați, înregistrați-vă aici la HellRun 2017, cursa costumată dedicată Halloween-ului. Vă așteaptă surprize fioroase și multe cadouri!