Cele mai originale costume de Halloween pentru întreaga familie (în care să alergi la HellRun)

enhanced-buzz-30957-1445141107-5

Halloween este sărbătoarea care vă permite să lăsați imaginația să zboare și să creați costume inedite și haioase. Devine și mai interesant atunci când decideți să costumați întreaga familie, iar copii se transformă în personaje din desene animate sau povești.

Mama.md vă oferă câteva idei originale de costume pentru întreaga familie, în care să vă simțiți bine în noaptea de Halloween, dar și comod, pentru a alerga cursa de noapte HellRun, organizată tradițional de mama.md și Sporter cu această ocazie.

  1. хэлл1

Vă puteți costuma într-o familie de pirați. Imaginea specifică a acestora vă va deosebi de ceilalți, iar îmbrăcămintea lejeră vă va permite să alergați fără incomodități distanța de 4 km. Mai mult ca atât, la linia de finiș HellRun vă așteaptă o adevărată comoară, medalia cursei pe care o veți obține pe bună dreptate.

хэлл2

Un costum destul de simplu de improvizat, dar și foarte comod, este cel al unei bande de hoți. Cu siguranță cel mai „periculos infractor” va fi piciul Dvs, iar părinții vor fi aliații acestuia. La HellRun veți avea ocazia să furați multe emoții pozitive și să nu fiți pedepsiți pentru aceasta.

хэлл3

O altă idee interesantă pentru noaptea de Halloween, care va transforma familia Dvs. într-o adevărată echipă de supereroi, este să vă deghizați în personajele îndrăgite din filmele Marvel sau DC. Batman, Superman, Captain America sau Ironman sunt doar câteva dintre personajele care vă pot reprezenta la HellRun. Iar dacă vreți să aveți imaginea celui mai rapid supererou, alegeți costumul lui Flash.

хэлл4

Una dintre familiile-simbol a Halloweenul-ului este familia Adams, așa că vă puteți alege cele mai sumbre haine din garderobă, coafați-vă la fel ca ei și veți arăta exact ca membrii înfiorători ai acestei familii misterioase. Doar că în loc de pantofii negri lustruiți, optați pentru o pereche de adidași comozi.

хэлл5

Personajele din filmul „Vrăjitorul din Oz” sunt bine-cunoscute, iar ideea de a vă transforma membrii familiei într-o sperietoarea de ciori, un om de tinichea și un leu este tocmai potrivită pentru Halloween. Cu puțină imaginație puteți găsi toate cele necesare pentru costum chiar la Dvs acasă.

 

Alegeți costumele care vi de potrivesc și care plac familiei Dvs, iar noi vă așteptăm în ele la HellRun, în data de 28 octombrie, la Grădina Botanică, pentru ca să parcurgeți cea mai înfiorătoare cursă din Moldova în cel mai original mod. Înregistrarea deja este deschisă pe site-ul http://hellrun.md/registration-2017/. Mai jos, găsiți mai multe idei de costume de Halloween pentru întreaga familie.

хэлл6

 

хэлл7 хэлл8 хэлл9 хэлл10