Compania VideoSecurity participă la competiţia HellRun

photo_2016-04-18_16-31-04În cultura corporativă a companiei VideoSecurity, un element indispensabil a menţinerii formei sportive, a devenit participarea lunară la competiţiile sportive. De la începutul anul noi ne-am cufundat în Nistru, am parcurs Maratonul, am înotat Sea Mile şi am mers 32 de km pe bicicletă, am participat la campionatele în badminton şi înot, iar principala noastră sursă de inspiraţie – directorul general al companiei Papanga Vladislav, săptămâna trecută a participat la maratonul din Amsterdam.

Toate realizările sun considerabile, care inspiră spre rezultate mai bune. Uneori însă  îţi doreşti puţină veselie, şi să revii în copilărie. Prin urmare, noi alergăm din nou! Însă de această dată o vom face în costume de carnaval pentru Halloween la cursa “HellRun2016″. Suntem la curent că mulţi, adoptă o atitudine ambiguă faţă de sărbătoarea respectivă, de aia afirmăm că, participarea noastră nu este de dragul Halloween-ului, dar pur şi simplu e adiţională la evenimentul respectiv.

VideoSecurity este liderul necontestat al vânzărilor pe piaţa din Moldova, acesta oferă sisteme de securitate de supraveghere video şi controlul de acces, unul dintre primii care a început instalarea sistemelor de securitate pe bază de automatizare şi antiincendiare, profesionişti în domeniul alarmelor antiincendiu cu scopul de a fi cei mai buni în toate.

Compania tinde să-şi perfecţioneze serviciile şi să disponibilizeze sistemele de supraveghere video şi securitate în fiecare colţ al Republicii noastre. Să-şi extindă spectrul serviciilor prestate pe piaţa europeană. Majorarea ponderii surselor regenerabile (pure) de energie.

Vă reamintim că, pe 29 octombrie, la grădina Botanică va avea loc prima cursă distractivă pentru întreaga familie în cinstea sărbătorii de Halloween – “HellRun 2016″, în cadrul căreia participanţii trebuie să parcurgă 4 km în costume de carnaval.