De Naturalis HellRun, nu uitați lanternele acasă!

HellRun este singura cursă oficială de noapte din Republica Moldova, dedicată Halloween-ului. Evenimentul va începe la ora 18:00, startul va fi dat la ora 20:00, iar traseul cursei de alergare trece prin cele mai misterioase și întunecate alei ale Grădinii Botanice. Respectiv, participanții vor avea nevoie de lumină suplimentară pentru ca să-și asigure o vizibilitate bună. În acest scop, fiecare alergător trebuie să aibă cu el o lanternă!

Dacă aveți lanterne pentru cap acasă, nu uitați să le luați cu voi. Acestea sunt foarte comode și vă permit să alergați fără să vă deranjeze în timpul cursei. Unele magazine specializate, cum ar fi X-Style, vă oferă posibilitatea să închiriați lanterne pentru cap la un preț foarte convenabil. Însă dacă nu aveți un astfel de echipament special, luați cu voi orice tip de lanternă. Puteți consulta magazinele online limon.md, price.md sau magazinele de electrocasnice pentru ca să cumpărați lanterne pe placul Dvs.

793f102c4e295d2729030eb9bff5e922

Cursa costumată HellRun 2017 va avea loc în data de 28 octombrie. Pentru a participa la cea mai „fioroasă” cursă de alergare, dedicată Halloween-ului, trebuie să vă înregistrați aici. Numărul participanților este limitat, iar pentru a vă asigura că familia Dvs va fi în cadrul evenimentului, vă puteți confirma participarea achitând taxa în oficiu (str. Ion Neculce, 5).