Diez.md: La Chișinău, de Halloween se organizează o cursă costumată, iar fiece participant trebuie să aibă o lanteră

halloween-1050x591 (1)
De HellRun, nu uitați lanternele acasă, iar cei mici își pot lua bicicletele și trotinetele. HellRun este singura cursă oficială de noapte din Republica Moldova, dedicată Halloween-ului.

Evenimentul va începe la ora 18:00, startul va fi dat la ora 20:00, iar traseul cursei de alergare trece prin cele mai misterioase și întunecate alei ale Grădinii Botanice. Respectiv, participanții vor avea nevoie de lumină suplimentară pentru ca să-și asigure o vizibilitate bună. În acest scop, fiecare alergător trebuie să aibă cu el o lanternă!

Totodată, este dificil pentru un copil să depășească distanța de 4 km, însă această însărcinare va deveni mai simplă dacă picii vor folosi un mijloc de transport pentru a colecta toate cadourile cursei HellRun alături de părinți. Respectiv, cei mai mici participanți ai cursei pot parcurge distanța pe biciclete și trotinete.

Numărul participanților este limitat, iar pentru a vă asigura că familia Dvs va fi în cadrul evenimentului, vă puteți confirma participarea achitând taxa în oficiu (str. Ion Neculce, 5).