Energy Fitness -partener Naturalis Hell Run 2017

Energy Fitness a devenit partenerul Naturalis HellRun 2017, care se va desfășura pe 28 octombrie în Grădina Botanică.

Energy Fitness este un club de fitness democratic, care corespunde standardelor europene de deservire. Scopul nostru principal este promovarea fitnessului și a modului de viață sănătos. Ne propunem să facem orele de fitness cât mai accesibile pentru toată lumea, indiferent de vârstă, nivelul de pregătire și posibilitățile financiare.

Energy Fitness este un club pentru toată lumea!

Energy Fitness Botanica și-a deschis ușile la 1 aprilie 2009.

LC9A1865
În prezent, acesta este un club de fitness popular din capitală. Aici vin toți cei, care înțeleg că sănătatea, puterea și frumusețea vor contribui la reușitele lor, la calitatea vieții, la aspectul elegant și plăcut.

Energy Fitness Center este un centru de fitness modern și convenabil pentru cei care pun pe primul loc sănătatea, puterea și frumusețea. Aceștia sunt factorii, care pot contribui obținerea succeselor, la îmbunătățirea calității vieții și la felul cum arătați.

01 - ™ÆØ®Ô

La 30 noiembrie 2014, la Chișinău a mai fost lansat un club de fitness, dotat conform standardelor europene, cu un personal de excepție.

Energy Fitness Telecencer este noul club de fitness, care a fost deschis recent, în iunie 2017.

LC9A0065

Vă reamintim că la data de 28 octombrie se va desfășura cea de-a doua ediție a cursei costumate pentru întreaga familie, HellRun. Prima ediție a avut loc pe 29 octombrie 2016 și a adunat în jur de 300 persoane.