Letto a devenit partenerul competiţiei pentru întreaga familie HellRun

letto“Letto” a devenit partenerul primei curse de 4 km pentru întreaga familie în cinstea sărbătorii de Halloween – “HellRun 2016″, care va avea loc în această sâmbătă, 29 octombrie 2016.

Letto”, suc natural, are 5 gusturi neobişnuite, o altă asemenea combinaţie în Moldova nu există. Suc de fructe “Letto” oferă băuturii un gust şi o aromă rafinate, iar calităţile sale tonizante extraordinare sînt necesare în mod special pe timp de caniculă. Datorită faptului că este slab gazat, are un gust intens şi o prosmeţime tonizantă, “Letto” este preferat foarte mult atît de copii, cît şi de cei maturi.

Reţeta produsului a fost elaborată de către specialişti germani din cadrul companiei Döhler, cel mai mare producător de concentrate şi sucuri din concentrate.

Vă reamintim că, pe 29 octombrie, la grădina Botanică va avea loc prima cursă distractivă pentru întreaga familie în cinstea sărbătorii de Halloween – “HellRun 2016″, în cadrul căreia participanţii trebuie să parcurgă 4 km în costume de carnaval.