Naturalis a devenit partenerul competiţiei pentru întreaga familie ”HellRun”

pleaj02_natur_prew_02Naturalis a devenit partenerul primei curse de 4 km pentru întreaga familie în cinstea sărbătorii de Halloween – “HellRun 2016″, care va avea loc în această sâmbătă, 29 octombrie 2016.

Naturalis – este o marcă populară de sucuri şi nectaruri naturale, având un asortiment variat la preţuri accesibile. Naturalis e cea mai bună decizie pentru cei, care care au grijă de propria sănătate şi bugetul de familie.

Sucuri și nectarurile marca Naturalis sunt cunoscute deja dincolo de graniţele Moldovei. Acestea se comercializează în 15 ţări ale lumii: China, Mongolia, Ţările Baltice, Bulgaria, Republica Cehă, Statele Unite ale Americii, Canada și alte țări ale lumii. Sucurile şi nectarurile sunt prezente atât în reţele comerciale, cât şi în restaurante şi cafenele. Iar cele 9 personaje ale echipei Naturalis, imprimate pe ambalajul de 200 ml, au devenit prietenii a mii de copii la sute de evenimente.

Vă reamintim că, pe 29 octombrie, la grădina Botanică va avea loc prima cursă distractivă pentru întreaga familie în cinstea sărbătorii de Halloween – “HellRun2016″, în cadrul căreia participanţii trebuie să parcurgă 4 km în costume de carnaval.