Orașul meu: NATURALIS HELLRUN 2017

Screen Shot 2017-11-02 at 14.02.18
Sâmbătă, 28 octombrie, la ora 18:00 va avea loc singura cursă oficială nocturnă din Moldova, dedicată zilei tuturor sfinților – Naturalis HellRun 2017 organizată de portalul Mama.md și organizația obștească Sporter.md.

Cursa nocturnă, parcul misterios, decorațiile tematice și animația pe tot parcursul traseului vor transforma evenimentul Naturalis HellRun în una dintre cele mai minunate și mult așteptate curse ale anului.

Evenimentul se va desfășura în una dintre cele mai frumoase locații din Chișinău – Grădina Botanică. Organizatorii au pregătit pentru participanți un traseu de 4 km, iar cursa nu va fi una obișnuită, ci o cursă de divertisment pentru întreaga familie. La HellRun pot participa toți doritorii, fie amatori sau profesioniști, părinți și copii. Condiția obligatorie pentru participare la competiția Naturalis HellRun este să purtați un costum de carnaval!

Traseul inundat de “creaturi înfricoșătoare” le va crea buna dispoziție nu doar competitorilor juniori, ci și celor adulți. Iar la stațiile de alimentare, sportivii vor avea parte de surprize dulci. Fiți gata să duceți cu voi acasă o mulțime de cadouri și dulciuri.

Participarea la cursă este contra plată – 50 lei. Copiii cu vârsta sub 10 ani pot parcurge la fugă sau pe bicicletă / trotinetă “îngrozitoarea” distanță absolut gratuit. Indiferent de vârsta participantului, înregistrarea la cursă este OBLIGATORIE! Vă puteți înregistra aici.

Pentru a doua ediție Naturalis HellRun, organizatorii au stabilit un număr limitat de participare – 500 persoane.