Naturalis – partener titular la HellRun 2017

naturalis-titul-partner-ro

Naturalis a devenit partener titular la cursa costumată pentru întreaga familie, HellRun, care se va desfășura pe 28 octombrie în Grădina Botanică din capitală.

Naturalis – pentru viitorii campioni!

Naturalis este un brand popular de sucuri și nectare naturale. Brandul oferă o gamă largă de produse la prețuri accesibile. Naturalis este alegerea potrivită pentru cei care își fac griji pentru propria lor sănătate și pentru bugetul familiei.

Primul pachet de suc Naturalis a fost produs de Orhei-Vit în 2007. Prin gama largă, varietatea formelor de dozare și gustul excelent, produsele brandului au câștigat simpatia consumatorilor. Marca este în continuă evoluție – gama se completează cu noi produse delicioase și utile. Astăzi este cel mai popular brand de suc din Moldova. Acest fapt îl demonstrează și prezența produsului pe piață, precum și numeroasele premii, cum ar fi „Marca comercială a anului“ și alte premii internaționale.

Piața de desfacere a sucurilor și nectarelor Naturalis cuprinde peste 30 de țări de pe 4 continente: România, China, Mongolia, Kazahstan, Republica Coreea, Statele Unite ale Americii, Canada, Germania, Israel, Iordania, Lituania, Estonia, Camerun, Ghana etc. În prezent, Naturalis este unul dintre cele mai exportate branduri autohtone.

Naturalis este primul brand din Republica Moldova, care a optat pentru ambalajele certificate FSC. Acest lucru înseamnă că materialul folosit pentru ambalajul de carton provine din păduri administrate în mod responsabil, și că păstrarea diversității vegetale și dezvoltarea armonioasă a regnului animal sunt controlate.

Naturalis este un partener constant la evenimentele sportive și pentru copii din Moldova. Sucurile și nectarele Naturalis sunt prezente la toate evenimentele la scară largă, organizate de Sporter, dar și de cele mai titrate federaţii sportive din țară.

Vă reamintim că la data de 28 octombrie, în Grădina Botanică, se va desfășura cea de-a doua ediție a cursei costumate pentru întreaga familie, HellRun. Prima ediție a avut loc pe 29 octombrie 2016 și a adunat în jur de 300 persoane.