Noi.md a devenit partenerul informațional al Naturalis HellRun 2017

NOI_02

Portalul informațional Noi.md a devenit partenerul informațional al celei de-a doua ediții a cursei de alergare nocturne HellRun 2017, care va avea loc pe 28 octombrie.

Portalul informațional Noi.md a fost fondat în septembrie 2010, de către Compania „MLD-Media”. Noutățile Noi.md sunt publicate în două limbi, oglindind evenimentele atât din Republica Moldova, cât și din străinătate.

Unul dintre cele mai populare compartimente ale site-ului este “Analitica”, constituind și principala caracteristică distinctivă a acestuia. În acest scop, în 2013, a fost creat Centru Analitic Noi.md.

Menționăm că portalul informațional este membru al Biroului de Audit al Tirajelor și Internetului (BATI). Potrivit datelor Gemius, Noi.md face parte din top 10 cele mai populare site-uri ale Republicii Moldova.

Amintim că a doua ediție HellRun va avea loc pe 28 octombrie, la Grădina Botanică. Înregistrarea poate fi efectuată online, accesând acest link. Grăbiți-vă! Numărul de participanți este limitat la 500 de persoane.