O serie de ateliere de creație a costumelor pentru Halloween

baner-1250x900-copyAtelier 99 te învită la Monster Maker! Pregătește-ți cel mai tare costum de carnaval creat de tine pentru prima cursă nocturnă din Moldova.

Monster Maker – program care include o serie de ateliere de creație a costumului tău personalizat pentru cel mai tare Halloween. Vom îmbina elemente de design, tehnologie și inginerie ca să obținem un mix nebun de creativitate și practicitate sub forma unui produs original, care îl vei purta la petrecerea finală de după program.

La Monster Maker – vei realiza ideile tale cele mai fantastice, creând un costum cu accesorii unicale și elemente electronice integrate, vei colabora cu makeri din diferite domenii, vei obține multe cunoștințe și aptitudini noi, vei petrece Halloween cu oameni interesanți și vei arăta ca în cele mai îndrăznețe visuri ale tale!

Înregistrarea pentru acest program este obligatorie. 

Unele materiale consumabile pentru atelier, vor fi acoperite.

MM este pentru oamenii care nu se tem a fi excepționali, care vor să realizeze ideile sale neobișnuite cu mâinele proprii! Vino, dacă ești interesat de modă, tehnologie, artă sau pur și simplu ești curios să vezi cum lucrează magia.

Orar

17 octombrie, 18:00 – 20:00

Utm Blocul 6
Studentilor, Chișinău

La atelierul de 3D printing vom explora una dintre cele mai discutate tehnologii de fabricare din ultima vreme – printarea 3D și posibilele aplicări.
Cu o diversitate tare mare de aplicări, am decis că trebuie să aducem această tehnologie mai aproape și să experimentăm în construcția costumelor pentru Halloween: o mască, accesorii tematice sau suporturi necesare pentru electronica integrată. Vom discuta ideile și vom căuta soluții pentru necesitățile pe care le avem anume folosind printarea 3D.

Nu este nevoie să ai experiență de modelare 3D și nici de printare 3D. Curiozitatea și spiritul explorator e totul de ce ai nevoie.

 

19 octombrie, 18:00 – 20:00

Utm Blocul 6
Studentilor, Chișinău

La atelierul de Pepakura vom experimenta cu o tehnică de modelare de măști, scuturi, căști și alte accesorii pentru un costum de cosplay, prin care un model 3D este printat în hârtie și strâns într-un model care ulterior este armat cu rășină.
Nu trebuie să ai experiență de lucru cu Pepakura, învățăm împreună chiar în timpul atelierului.

 

22 octombrie, 11:00 – 16:00

UTM Blocul 3 FCIM
Str. Studenților, 9/7, Chișinău

La atelierul de Integrare a Sistemelor Electronice, de pe 22 septembrie, vei putea să-ți modifici costumul pentru Halloween la un nou nivel. Luminițe, motorașe și bâzâit făcut de mici difuzoare; toate acestea le vei putea integra în costumul tău, cu scopul de ”” WOW, uite la monstrul ăla care luminează, așa-i că e cool”?

La acest atelier vom învăța împreună cum să alegi elementele electronice corespunzătoare costumului tău, cum să lipești împreună chestii electronice, și să-ți faci propriul sistem electronic care să atragă toate privirile la costumul tău! Toate aceste sub îndrumarea unor specialiști ingineri.

 

26 octombrie, 18:00 – 20:15 

ZIPhouse
str. Studenților 9/19, Chișinău

Pe 26 octombrie te invitam la ultimul atelier din cadrul programului ‘Monster Maker! Makers’ Fundamentals’ – unde vom continua prelucrarea costumului de Halloween. Coasem, lipim, asamblăm totul ce a rămas neterminat și împreună vom aducem costumul la perfecțiune. Nu contează unde o să dansezi anul acesta de Halloween, conteză să ai un costum sau accesoriu pe care l-ai făcut singur(ă). Vino și creează alături de noi!

 

Telefon: 0 79 614 753

Amintim că cursa de alergare pentru întreaga familie HellRun va avea loc pe 29 octombrie în Grădina Botanică. Orele de desfășurare ale evenimentului – 18:00 – 22:00. Startul cursei – 20:00.

Numai nu uitați să vă înregistrați pe site-ul: www.hellrun.md.

Participarea la competiție este contra cost – 50 de lei (achitarea se realizează în zona startului de la orele 18:00).