Participă la unica cursă de alergare nocturnă HellRun în Moldova

js75480814Sâmbătă, 29 octombrie 2016, va avea loc unica cursă de alergare nocturnă în Republica Moldova – HellRun 2016, care vizează Ziua tuturor Sfinților. Organizatorul evenimentului este rețeaua social-sportivă Sporter.md.

Evenimentul se va desfășura în unul dintre cele mai frumoase locuri din Chișinău – Grădina Botanică. Organizatorii au stabilit distanța traseului de 4 km, ceea ce va permite ca cursa de alergare să devină o competiție distractivă pentru întreaga familie. La HellRun pot participa toți doritorii: sportivi amatori, profesioniști și părinți cu copiii lor.

Traseul cursei, decorat cu o mare varietate de animație ”înfricoșătoare”, îi va înveseli nu doar pe tinerii participanți ai competiției, dar și pe cei maturi. Mai mult decât atât, obișnuitele puncte de alimentare vor fi dotate cu surprize dulci pentru toți sportivii. Înarmați-vă cu ”coșuri” pentru cadouri, deoarece veți avea parte de o mulțime de cadouri și dulciuri.

2-halloween-run-%d0%b2%d0%b8%d0%b4%d0%b5%d0%be-google-chrome-2016-10-03-15-33Cursa de alergare nocturnă, parcul misterios, decorațiuni tematice și animație pe toată lungimea traseului vor transforma HellRun-ul în unul dintre cele mai inedite și mult așteptate competiții ale anului.

Participarea la competiție: 50 lei.

Pentru prima ediție a HellRun-ului, organizatorii stabilesc un număr limitat de participanți – 1000 de persoane.

Orele de desfășurarea a evenimentului – 18:00 – 22:00. Începutul cursei de alergare – 20:00.

O condiție obligatorie pentru participanții la competiția HellRun este deținerea unui costum de carnaval!

ÎNREGISTRAREA