Portalul de știri ZUGO este partener media al Naturalis HellRun 2017

zugo1

Portalul de știri ZUGO a devenit partenerul media al celei de-a doua ediții a cursei de alergare nocturne HellRun 2017.

ZUGO este o instituție de presă independentă ce transmite informații de producție proprie în toate formatele multimedia.

Echipa noastră este una tânără, productivă, care generează idei pentru dezvoltarea societății. Vizitatorii noștri sunt persoanele care se află într-o dezvoltare continuă a propriilor abilități și cunoștințe.

Partenerii noștri sunt persoanele fizice și juridice care, în linii generale, împărtășesc aceleași valori și principii, care contribuie prin propriile proiecte la dezvoltarea societății și respectă independența și politica editorială a portalului nostru.

ZUGO urmărește să devină cel mai important motor de informare, recreere și culturalizare din Republica Moldova pentru tinerii de orice vârstă. Prin intermediul strategiei și domeniilor abordate, ne dorim să fim prezenți pe fiecare dispozitiv conectat la internet până în 2020.

Amintim că a doua ediție HellRun va avea loc pe 28 octombrie, la Grădina Botanică. Înregistrarea poate fi efectuată online, accesând acest link. Grăbiți-vă! Numărul de participanți este limitat la 500 de persoane.