Realitatea.md – partener informațional al Naturalis HellRun 2017

media_139437113027950300

Grupul de presă ”Realitatea” a devenit partenerul informațional al celei de-a doua ediții a cursei de alergare nocturne HellRun 2017.

„Realitatea” este o platformă media de utilitate publică, deschisă pentru toţi ca sursă de informare obiectivă şi rapidă, ca platformă de comunicare şi educare, un instrument de modernizare a Moldovei.

Site-ul de ştiri realitatea.md are misiunea de a prezenta corect şi în regim non-stop cele mai actuale şi importante ştiri din diverse domenii de interes pentru societatea noastră.

Echipa Grupului de media on-line „Realitatea” este formată din jurnaliști tineri și talentați, care își asumă principiile deontologice și valorile jurnalismului modern.

Din grup fac parte mai multe platforme de conţinut, şi anume: www.realitatea.md; www.bani.md; www.stireata.md; www.topmedia.md; rlive.md.

Amintim că a doua ediție HellRun va avea loc pe 28 octombrie, la Grădina Botanică. Înregistrarea poate fi efectuată online, accesând acest link. Grăbiți-vă! Numărul de participanți este limitat la 500 de persoane.