Selpak și Sanosan – parteneri oficiali la Naturalis HellRun 2017

Brand-ul Selpak a apărut în anul 1970, în Turcia, ca un produs absolut nou de înaltă calitate pentru a satisface cererea clienților.

Scopul brand-ului Selpak, care face parte din grupul de companii Eczacıbaşı, este de a oferi consumatorilor noi oportunități și idei inovative în sectorul producției igienice din hârtie.

banner_195x70cm

Brand-ul Selpak ocupă pozițiile de top și propune producție de calitate înaltă în toate categoriile de mărfuri: hârtie igienică, prosoape de hârtie, șervețele și șervețele în cutii.

Denumirea brand-ului este compusă din două cuvinte: Sel (”Celuloză”) și Pak (”curat”). De asemenea, materialele utilizate în producție sunt bioreciclabile, ceea ce oferă copiilor Dvs un viitor mai bun!

3x1

Selpak are grijă de apropiații Dvs, încercând să facă procesul menținerii igienei mai plăcut și mai confortabil.

Linia de cosmetică Sanosan este elaborată și produsă în Germania, special pentru îngrijirea pielei fine și gingașe a bebelușilor în primele zile de viață.

Sanosan_MC-Adv-Naturally_1

Ținând cont de responsabilitatea ce ne-am asumat-o – să creăm prima cosmetică care o va folosi bebelușul – noi de la bun început am renunțat la utilizarea uleiurilor minerale, coloranților și a ingredientelor ce pot dăuna sănătății.

Linia de cosmetică Sanosan a fost elaborată de specialiștii firmei ”Mann & Schröder” special pentru îngrijirea pielei nou-născuților și viitoarelor mămici. Deosebirea principală a cosmeticii Sanosan de celelalte mărci este că aceasta este tolerată de orice tip de piele, chiar și cu sensibilitate ridicată. Toate produsele Sanosan pot fi aplicate chiar și pe pielea traumată sau ușor afectată de inflamații, atât a copiilor, cât și a maturilor.

Produkte_sanosanwelt_1920x480_EN

Produsele liniei Sanosan nu conțin compuși ce pot prezenta pericol pentru sănătate, nu conțin coloranți și posedă arome parfumerice ușoare și plăcute (seriile Sanosan Pure+Sensitive și Sanosan Sun sunt absolut inodore). Compoziția impecabilă și absolut ecologică a trecut de repetate ori testul ECO al expertului independent în calitatea produselor pentru consumatorii tuturor statelor Uniunii Europene și a obținut cele mai bune rezultate.

Lui SANOSAN îi puteți încredința tot ce aveți mai drag!

Vă reamintim că la data de 28 octombrie, în Grădina Botanică, se va desfășura cea de-a doua ediție a cursei costumate pentru întreaga familie, HellRun. Prima ediție a avut loc pe 29 octombrie 2016 și a adunat în jur de 300 persoane.