ZUGO: video | Vrei o experiență unică? Hai la HellRun 2017, maschează-te și aleargă noaptea prin Grădina Botanică

1507648139183

Sâmbătă, 28 octombrie, va avea loc singura cursă oficială nocturnă din Moldova, dedicată zilei tuturor sfinților – HellRun 2017. Parcul misterios, decorațiile tematice și animația pe tot parcursul traseului vor transforma evenimentul HellRun în una dintre cele mai minunate și așteptate curse ale anului.

Evenimentul se va desfășura în una dintre cele mai frumoase locații din Chișinău – Grădina Botanică. Organizatorii – portalul mama.md și organizația obștească sporter.md – au pregătit pentru participanți un traseu de 4 km, iar cursa nu va fi una obișnuită, ci o cursă de divertisment pentru întreaga familie.

Astfel, la HellRun pot participa toți doritorii, fie amatori sau profesioniști, părinți și copii. Condiție obligatorie pentru participare la competiția HellRun este să purtați un costum de carnaval!

Traseul inundat de „creaturi înfricoșătoare” le va crea buna dispoziție nu doar competitorilor juniori, ci și celor adulți. Iar la stațiile de alimentare, sportivii vor avea parte de surprize dulci. Fiți gata să duceți cu voi acasă o mulțime de cadouri și dulciuri.

Participarea la cursă este contra plată – 50 lei. Copiii cu vârsta sub 16 ani pot parcurge la fugă sau pe bicicletă / trotinetă „îngrozitoarea” distanță absolut gratuit. Indiferent de vârsta participantului, înregistrarea la cursă este OBLIGATORIE! Vă puteți înregistra aici.

natur560-hellrun-ro