• Română
    • Русский
    • English

Locals.md te invită la cursa de alergare "Hell Run by Naturalis"

Pe 26 octombrie, la Grădina Botanică se va desfășura Hell Run by Naturalis - singura cursă de alergare din țară care are loc pe întuneric. Fiind dedicată Halloween-ului, competiția invită atât maturii, cât și copii să participe și să intre în lumea personajelor misterioase. Locals.md a devenit partenerul media oficial al evenimentului și promite să fie alături de participanți de-a lungul întregului traseu. 

„Suntem chișinăuieni. Suntem locali. Suntem Locals”.

Portalul informațional Locals.md reprezintă o revistă online cotidiană creată de chișinăuieni pentru chișinăuieni.

Proiectul adună cele mai interesante informații despre ceea ce se întâmplă în Capitală, împărtășește zilnic cititorilor săi locuri noi și posibilități de a petrece timpul frumos în oraș, relatează povești interesante ale oamenilor talentați, promovează arta, spiritul civic și evenimentele frumoase. Portalul urmărește să scoată în evidență faptul că orașul Chișinău și locuitorii săi au cu ce se mândri!

Pe paginile electronice ale revistei Locals.md veți găsi cele mai relevante știri din lumea cinematografiei, muzicii și artei, vă puteți familiariza cu afișele evenimentelor din Chișinău, puteți citi sau asculta interviuri cu artiști autohtoni și privi fotografii cu hashtag-ul #localsmd publicate de cititori. 

Hell Run reprezintă o cursă de alergare non-competitivă, dedicată întregii familii, traseul căreia are 4,2 km. Evenimentul se va desfășura pe 26 octombrie 2019, în Grădina Botanică și va începe la ora 18:00. 

La Hell Run pot participa toți doritorii, singura condiție este să se deghizeze sau să poarte un costum de carnaval. 

Pentru mai multe informații și pentru a vă înregistra, accesați site-ul oficial al evenimentului: https://hellrun.md/ro/